Personvernerklæring

1. bruk av nettstedinnhold

chimicron

nettstedet forbeholder seg retten til å tolke innholdet på dette nettstedet og innholdet på dette nettstedet kun for personlig bruk. innholdet i opphavsretten og andre eiendomsmerknader, bør du respekteres og en kopi skal beholdes. hvis innholdet på nettstedet uten den riktige uttalelsen, betyr det ikke at nettstedet ikke har rettigheter, og det betyr heller ikke at nettstedet ikke krever rettigheter, og du bør respektere prinsippet om god tro og de legitime interessene til innhold for legitim bruk. Du kan ikke på noen måte modifisere, kopiere, offentlig vise, publisere eller distribuere slikt materiale eller på annen måte bruke det til offentlige eller kommersielle formål. forby noe av dette materialet for andre nettsider eller andre trykte medier eller nettverksdatamiljø.innhold på nettstedet og rediger i form av juridisk beskyttelse av lov om opphavsrett, enhver uautorisert bruk kan utgjøre opphavsrett, varemerke og andre juridiske rettigheter. Hvis du ikke aksepterer eller bryter disse vilkårene, vil din tillatelse til å bruke nettstedet e avsluttes automatisk, og du må umiddelbart ødelegge alt nedlastet eller trykt materiale.

 

2.nettsted for informasjonsformidling

tilgjengeligheten av innhold på dette nettstedet uten noen form for garanti, garanterer ikke den absolutte nøyaktigheten og fullstendigheten. nettstedet i produktene, teknologiene, programmene, prisene og tildelingen vil kunne endres uten varsel. innholdet på nettstedet kan ha utløpt, chimicron har ingen forpliktelse til å oppdatere dem. drevet utgivelse av informasjon kan være i ditt lokale fortsatt ikke kan få produktet, prosessen eller tjenesten, kan du henvende deg til chimicrons forretningskontakter og distributør.

 

3.brukerinnlegg

i tillegg til personvernbestemmelsene, bortsett fra disse, sender eller legger du ut noe materiale til nettstedet, eller kontaktinformasjon (heretter samlet referert til som informasjon) vil bli ansett som ikke-konfidensiell og ikke-proprietær. din bruk av dette nettstedet skal ikke bryter lover, forskrifter og offentlig moral, ikke til eller fra post eller sender ulovlig, truende, injurierende, ærekrenkende, obskønt, pornografisk eller annet ulovlig materiale. Hvis folk har informasjonsinnhold og innflytelse, er det bevis på advarslene eller innvendingene mot dette nettstedet gjerne slette meldingen eller ubegrenset suspensjon av informasjonen nettleseren, uten å måtte innhente forhåndssamtykke, ingen forpliktelse til å legge ut varselet, situasjonen er alvorlig, kan dette nettstedet tas av brukeren.

 

4.brukere utveksler innhold

chimicron lever opp til å overvåke eller vurdere brukere for å sende eller legge ut meldinger eller kommunisere utelukkende med hverandre informasjon innen ethvert ansvarsområde, inkludert men ikke begrenset til chatterom, chimicron-fora eller andre brukerfora, og enhver utveksling av innhold.chimicron ,for innholdet i en slik utveksling, påtar seg ikke noe ansvar, uavhengig av om de gir opphav til ærekrenkelse, personvern, uanstendighet eller andre problemer. chimicron beholdes når funnet slettes anses som fornærmende, ærekrenkende, uanstendig eller på annen måte støtende innholdsrettigheter til informasjon.

 

5.side for å laste ned programvare å bruke

hvis du laster ned programvare fra bruk av programvare for å overholde programvarelisensavtalen for å bringe alle programvarelisensvilkårene.når du leser og godtar programvarelisensavtalen før bestemmelsene kanskje ikke laster ned eller installerer programvaren.

 

6.lenker til tredjeparts nettsteder

nettstedkoblinger til tredjeparts nettsteder kun som en bekvemmelighet for deg. Hvis du bruker disse koblingene, vil du forlate nettstedet. for å få tilgang til lenker til tredjeparts nettsteder, deres mulige konsekvenser og risiko bæres av dine egne.

 

7.ansvarsbegrensning

chimicron og dets leverandører eller tredjepart som er nevnt er ikke ansvarlige for skader (inkludert men ikke begrenset til tapt fortjeneste, tapt data eller forretningsavbrudd forårsaket av skade), enten slik skade skyldes bruk eller ikke kan bruke nettstedet, og nettstedkoblinger til et hvilket som helst nettsted eller informasjon som finnes på slike nettsteder forårsaket, og uavhengig av om de har den kontrakten, erstatningsretten eller andre juridiske grunnlag på forhånd og dette har vært slik skade kan oppstå råd.hvis du bruker denne siden som et resultat av informasjon eller data som er nødvendig for vedlikehold av utstyr, reparasjon eller korrigering, bør du være klar over at deres egne må bære alle kostnader som oppstår derav.

chimicron, i tilfelle av følgende situasjoner har intet ansvar:

overføring av informasjon fra nettverkstjenesteleverandøren (chimicron og dens autoriserte person) annet enn den initierte; informasjonsoverføring, ruting, tilkobling og lagring leveres av den nødvendige automatiske tekniske prosessen, valget av leverandør av informasjonsnettverkstjenester; i tillegg til andre krav til automatisk respons, velger ikke nettverkstjenesteleverandøren disse informasjonsleverandørene og mottakerne; nettverkstjenesteleverandører system eller nettverksformidler eller midlertidig lagring av informasjon kopi av skjemaet, under normale omstendigheter, ikke en annen person enn den tiltenkte mottakeren mottok den reserverte tid ikke lenger enn den tiltenkte mottakeren for å gi tilgang til informasjonsoverføring, ruting eller ved å koble til en rimelig tid; gjennom systemet eller nettverket overføring av informasjonsinnhold intakt.

 

8.generelle prinsipper

chimicron kan endre disse vilkårene når som helst. du bør besøke denne siden for å forstå gjeldende vilkår, fordi disse vilkårene er nært knyttet til deg. Enkelte bestemmelser i disse vilkårene kan være på enkelte sider av uttrykkelig utpekte juridiske merknader eller vilkår erstattet.

Top