om oss

chimicron semiconductor co., ltd

chimicron semiconductor co., ltd er en FoU-spesialist innen led driver ic, AC-dc strømstyring, lav- og mellomspennings-mosfet, med hovedkontor i Shenzhen, Kina. vi har profesjonelt team av FoU-teknikere og verdens ledende teknologi, med salgskontor/partnere i fastlands-Kina, Hongkong og Canada.

med våre egne fordeler med avansert teknologi innen chip-die-design og kunst og håndverk, samarbeider chimicron tett med topp chip-emballasje og testfabrikk, og har en streng kontroll med produktkvalitet, for å sikre vår stabile forsyning og kontinuerlig produktkvalitet. produktet vårt har enestående funksjonalitet og pålitelighet, diversifisering og tilfredsstillende ettersalgsservice. dens applikasjon lener seg til middels og høy ende. vi legger stor vekt på merkevarens bygging og omdømme!

våre deler har en bred applikasjon innen slike forbruksfelt som LED-lysstrømdriver, LCD-tv-hovedkort, mid-, mobiltelefon, set-top-boks, gps, pos-terminal og bærbar strømbank etc..

Med tanke på driftsfilosofien om kvalitet først, kundenes prioritet, forbedrer alle chimicron-ansatte trinn for trinn vår servicestandard og kundenes tilfredshet med innovativ teknologi, for å gjøre produktløsningen din bedre!

bilder av selskapet

salgskontor

salgsgruppe

salgsteam (2)

et hjørne av lageret

Top